Walther Kristiansen er en tradisjonsrik møbelforretning etablert i 1942

Vi holder til i Mjøndalen som ligger sentralt mellom Drammen og Kongsberg. I vår utstilling kan vi vise deg et stort utvalg av møbler i alle størrelser og prisgrupper.

Vi er helt uten kjedetilknytning og velger fritt våre leverandører og samarbeidspartnere. Personlig service og fornøyde kunder er viktig for oss. Vi tilbyr derfor å montere de fleste møbler gratis for deg, og har fri levering av de fleste møbler i vårt naturlige nærområde. Velkommen til oss!

Fri frakt

 

Vi tilbyr fri levering og montering av de fleste møbler i ca 10 mil omkrets fra vår butikk i Mjøndalen.

En av Norges største møbelutstillinger

Hos oss finner du en av Norges absolutt største møbelutstillinger. Med ca 200 salonger, 100 spisestuer, og 50 senger utstilt til en hver tid, føler vi oss trygge på at du vil finne noe som passer perfekt til ditt hjem.

God service fra A til Å

Med selgere som innehar stor kunnskap om møbler, og med serviceorienterte sjåfører, strekker vi oss langt for at du som kunde skal få best mulig hjelp fra du går inn i butikken, til du får møblene satt på plass i eget hjem.

 

Prisløfte

Vi matcher de fleste annonserte tilbud på produkter som vi deler med våre konkurrenter. Hos Walther Kristiansen gjør du en trygg og god handel. (Forbehold om prisfeil/trykkfeil/om varen er tilgjengelig på nettsiden)